Har du brug for glas? Kom i gang her:

Indholdsfortegnelse

Sagen om bogskabets glas

Kære Glasdetektiv,

Jeg har et gammelt, lavt, dybt bogskab/displayskab, der oprindeligt havde glidende rammeløse hærdede glasdøre. Der er forsænkede metalskinner øverst og nederst til at styre dørene, når de glider bag hinanden. Jeg vil gerne have udskiftninger, men de glasforhandlere, jeg er stødt på, synes ikke at arbejde med hærdet glas.

Jeg ville engang have glashylder fra et gammelt badeværelsesskab skåret til, så de blev kortere, så de passede til et nyt skab. De hævdede, at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg endte med selv at skære dem til med min våde flisesav. Det fungerede fint.

Hvem kan levere mig 24″ x 40″ hærdede glasdøre med kammerede kanter? Og hvad kan jeg forvente at skulle betale?

Tak,
Michael
Sharpsburg, GA

På glasforretninger & Skæring af hærdet glas

Michael,

Tak for at du har taget kontakt til Glasdetektiven angående dit behov for hærdede glasskydedøre til din bogreol/skab. Du har også beskrevet en tidligere hændelse vedrørende et glasbehov, og på baggrund af de oplysninger, du har givet, vil jeg komme med et par kommentarer, som jeg håber vil være af værdi for dig.

Først vil jeg gerne slå fast, at ægte hærdet glas ikke kan skæres. Det vil eksplodere, når den ydre overflade er blevet brudt. Så det glas, du skar med en våd porcelænsflisesav, var højst sandsynligt ikke hærdet.

For det andet, hvad angår din kommentar om, at du tilsyneladende ikke kan finde en glasforhandler, der vil arbejde med hærdet glas, så bliv ved med at lede! En forretning, der ikke vil arbejde med hærdet glas, er nok ikke en forretning, du ønsker at handle med. Jeg gætter på, at du måske har at gøre med en isenkræmmer eller måske en malerforretning. Jeg kan ikke forestille mig, at en rigtig glasforretning ikke vil eller kan håndtere hærdet glas.

Det glas, du søger, burde ikke være så dyrt. Hvis du ikke kan finde en glasforretning i dit område der kan hjælpe dig, er du velkommen til at sende mig dit postnummer, så skal vi nok hjælpe dig med at finde en. Jeg håber, at disse oplysninger er af værdi for dig, og endnu en gang tak fordi du kontaktede Glass.com.

-Glasdetektiv

Glass.com forsøger at give nøjagtige oplysninger, men kan ikke holdes ansvarlig for oplysninger, der gives eller udelades. Du bør altid samarbejde med en autoriseret, forsikret og velrenommeret glasforretning, der kan vurdere dine specifikke behov og lokale bygningsregler og tilbyde professionel service. Forsøg aldrig selv at skære, installere eller på anden måde arbejde med glas. Alt indhold leveres udelukkende til oplysning.

Copyright © Glass.com Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen reproduktion uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Spørgsmål? Kontakt [email protected]

Find et glasværksted

Af Lyle Hill

Lyle Hill har været i glas- og metalbranchen i mere end 40 år. I denne periode har han ledet forretninger inden for detailhandel med glas, kontraktglas, spejle, arkitektoniske vinduer, vinduesfilm og autoglas i hele USA. Han har en MBA fra IIT med fokus på teknologi og teknisk ledelse.
Hill er også klummeskribent i fagblade for glasindustrien og bliver ofte kaldt glasindustriens “ansigt”. Han er også forfatter til bøger, herunder “The Broken Tomato and Other Business Parables”, som kan købes via Amazon.

  1. Jeg leder efter et min. 8 til 10 tommer kvadratisk eller rektangulært stykke hvis glas, min. 3/8 tommer tyk. Hvis det ikke er hærdet, så kan jeg skære til min størrelse, hvis stykket er større. Jeg er i Houston TX.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top