Hvordan mænd virkelig har det med brystimplantater

Jeg gik engang ud med en stewardesse, der var gået over til en C-kop efter at have haft en A-kop i årevis. Jeg havde set billeder af hende – “før”-billeder – og jeg må indrømme, at da jeg sad der, med efterbilledet i kød og blod, syntes jeg, at hun havde truffet et fornuftigt valg. Hun var vildt stolt af sine nye bryster og tog skjorten af den første aften, vi var kærester, bare for at vise mig det, længe før vi overhovedet kyssede hinanden. “Mere er mere”, sagde hun til mig, da vi sad lår mod lår på hendes sofa. Vi var 30 minutter fra vores første måltid sammen, og der stod hun uden skjorte, med lige skuldre og en fast og oprejst ryg. Hun spurgte mig, om jeg kunne lide hendes kropsholdning. “Min læge sagde, at en god kropsholdning er lige så vigtig som implantaterne.” Han havde en pointe.
Hun indrømmede allerede dengang, at implantaterne havde en vis pris. Hun talte som en vismand. “Jeg gik ikke i kirke i fire uger, efter at jeg var blevet opereret,” sagde hun. “Men folk glemmer altid, hvem man var. De husker kun, hvad man er.” Hun var, fortalte hun, fuldstændig vant til forandringen inden for et par måneder efter operationen. I de kommende uger præsenterede hun mig imidlertid for en række brystrelaterede rutiner, der tydede på noget andet. Hun kunne ikke lide nogen vægt på sit bryst, ikke engang min arm om hendes skulder i biografen, fordi hun kunne mærke implantaterne. Hun kunne ikke sove let på venstre side, selv om hun bad mig om at favorisere hendes venstre bryst under sex. Hun holdt en hånd til det ene bryst, når hun rullede rundt.
Se, jeg er som enhver anden fyr. Jeg har altid syntes, at en kvindes bryster var en enorm nydelse, både offentligt og privat. En rigtig gave. Men selv om jeg elskede den måde, som denne kvinde så ud på, dominerede tilstedeværelsen af hendes implantater i løbet af få uger alt intimt mellem os, så meget, at jeg begyndte at føle, at de var som et virkelig irriterende kæledyr. Som en virkelig trængende legetøjspuddel, en nydelse, der styrede hele husholdningen. Sidst i spillet, i dagene før vi afbrød det, fortalte hun mig, at jeg kunne springe brystvorterne over under forspillet. Hun forsøgte at berolige mig. Implantaterne, fortalte hun mig, havde ændret følelsen. “Det er ikke helt slemt,” sagde hun. “Det føles bare lidt kværnende.” Jeg var nødt til at være enig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top