Undgå skægbrænde efter makeout (eller 'skægudslæt)

Seriøst, gutter. Jeg elsker en god skægget fyr, men at kysse med et ansigt fuld af hår efterlader min hage super rosenrød. Det er næsten lige så pinligt som et sugemærke – og det varer også lige så længe. Og selv om jeg bare har taget det til mig, har jeg fundet ud af, at jeg ikke er den eneste (ud over førnævnte TBS-sitcom-figur). Ifølge en undersøgelse, som Gillette har foretaget, undgik to ud af tre kvinder at kysse en fyr, når han havde ansigtshår. SÅ interessant, ikke? Faktisk laver de en turne i 15 byer for at bevise det over for fyrene ved navn KissAndTell.

Se mere

Og jeg fik fat i datingeksperten Marni Kinrys for at finde ud af, hvad vi (aka skæggede mænds kæreste) bør gøre.

Fortæl din mand at barbere sig!

Helt ærligt, det er det. Og hvis du ikke vil, så lad være med at kysse med ham. Hvorfor skulle du lide under, at han vil have et trendy skæg?

Men hvis du er ligesom mig og synes, at de er ret sexede, er der lidt af en frist, siger Marni. Nogle fyre kan gå et par dage eller uger, før det føles groft og skarpt (bed ham bruge håndryggen som dommer – den er mere følsom end hans fingre).

Og når din mand når det punkt, hvor skægget bliver groft (og stadig ikke barberer sig), fandt jeg ud af, at de aftener, hvor jeg fyldte mig med min yndlingsnatcreme før sengetid, var jeg fri for at brænde. Prøv Burt’s Bees Sensitive Night Cream, $15. Den bruger ikke kun bomuldsekstrakt til at hjælpe med at opbygge hudens ydre lag, den har også aloe til at lindre skægbrænde. Den bedste del? Den øger ikke din irritation, da den ikke indeholder parfume eller andre irriterende stoffer. Fantastisk!

Har du nogen tricks til skægbrænding? Tweet us @AESam and @SELFmagazine!

RELATEREDE LINKS:

  • Turn Up Your Sex Life
  • 9 Holiday Beauty Compacts to Love
  • Hvordan du finder din signaturduft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top